Individuele begeleiding

Vaak loopt het spaak in de communicatie (met je partner, je kinderen, je collega’s, je baas, je medewerkers) omdat we niet geleerd hebben ons open en eerlijk uit te spreken. We zijn eerder geneigd onze onvervulde behoeftes in vorm van verwijten op de ander te projecteren dan na te gaan wat we zelf nou eigenlijk werkelijk willen. Als je weet wat je zou willen dient zich de volgende uitdaging aan: dit open, eerlijk en in verbinding met jezelf en de ander uit te spreken.

Het model van de verbindende communicatie is een krachtige tool om te leren je projecties te ontmantelen, je behoeftes in kaart te brengen en je op een verbindende manier uit te spreken.

‘Verandering begint altijd bij jezelf’

Wil je in dit proces concrete stappen zetten en omdat verandering altijd bij jezelf begint kun je kiezen voor een persoonlijk traject. Daarin leer je contact te maken met je verlangens en zullen we in kaart brengen welke belemmeringen het uiten daarvan op dit moment in de weg staan. We laten je op een diepgaande manier kennis maken met het model van de verbindende communicatie zodat je dit model kunt inzetten om je, in verbinding met jezelf en de ander, uit te spreken over wat je wezenlijk raakt.

De persoonlijke trajecten worden door een van ons gegeven. De keuze door wie je begeleid wilt worden ligt uiteraard bij jou.

Loop je samen met je partner tegen problemen in de communicatie aan is het ook mogelijk om voor begeleiding samen met je partner te kiezen.

Heb je vragen over een persoonlijk traject, schroom dan niet om vrijblijvend met ons contact met ons op te nemen:

Investering:
Een individueel consult van 60 á 70 minuten kost €60,00 excl. 21% BTW
Een partner consult van 60 á 70 min kost €110,00 excl. 21% BTW

© Copyright - communicerenmetgevoel